SOLLICITATIEPROCEDURE


Je hebt gesolliciteerd! En dan?

Je krijgt van ons een bevestiging dat de sollicitatie door ons is ontvangen met daarin de inloggegevens voor www.werkenbijeecv.nl . Door in te loggen, kun je nagaan waar jouw sollicitatie zich bevindt in het sollicitatieproces, maar ook kunnen wij jou bijvoorbeeld vragen om aanvullende informatie op te sturen.  

Selectie:
Na sluitingsdatum van de vacature, vindt de selectie plaats op basis van de CV’s en motivatiebrieven. Na deze selectie (gemiddeld 10 werkdagen) ontvang je van ons bericht met de reactie over (een eventueel vervolg van) de procedure. Ook als we besluiten niet met je verder te gaan, ontvang je een bericht.   

Gesprekken en Assessment:
Als we enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een 1e gesprek. Meestal is dat met de leidinggevende van de vacante functie en iemand van HR. Als we besluiten om verder te gaan, volgt er een 2e gesprek. Veelal nemen we na dit 2e gesprek een assessment af en kan het ook nog zijn dat we referenties opvragen.

Arbeidsvoorwaardengesprek:
Als daarna zowel jij als wij nog steeds positief zijn volgt er een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek en doen we je een passend voorstel. Akkoord? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega en kun je starten in je nieuwe functie bij EECV!

Een open sollicitatie? Kan dat ook?
Nee, dit kan helaas niet bij EECV. We willen immers niemand teleurstellen! Je kunt alleen solliciteren op de vacatures die bij ons op de website vermeld staan.

Wat gebeurt er met jouw (persoonlijke) gegevens?
EECV gebruikt jouw gegevens natuurlijk alleen voor het doel waarvoor deze bestemd zijn.We voldoen daarmee aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Link naar Privacy Statement (AVG)